Rulouri de de curcan fusion

Acum o sa ma intrebati de ce fusion? Pentru ca e vorba de italian si asiatic in acelasi timp. E drept ca mai mult italian. Sunt usor de facut si mai putin criminale din punct de vedere al colesterolului. Din nefericire fotograful de servici a fost atat de infometat ca nu a mai apucat sa imortalizeze acest fel de mancare insa nici o grija, mai fac si atunci adaugam si o poza.

Ingrediente:
2 rosii mari
250g mozzarella
6 felii mari si subtiri de curcan (800g piept de curcan)
frunze de salvie proaspete
4 linguri sos de soia
ulei pentru prajit
100ml vin alb

Se curata rosiile de cotoare si se taie felii. Cum in anotimpul asta rosiile mari nu prea au gust puteti folosi rosii cherry. Se scurge mozzarella si se taie felii.
Bucatile de carne se sareaza si se pipereaza pe o parte. Se repartizeaza deasupra felii de rosii, mozarella si cate o frunza doua de salvie. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Se ung apoi cu sos de soia.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prejesc rulourile de carne pe toate partile pana cand se rumenesc usor. Sosul din tigaie se stinge cu vin alb si se serveste alaturi de carne. Se serveste cu o granitura de orez pentru fusion asiatic sau paste pentru italian.

O nebunie!

Comments are closed.