Criminalele

Da suntem chiar noi Milenuta si Ancuta cautate si urmarite de toti mancaciosii pentru ca e adevarat: facem mancare criminal de buna. Am fost surprinse in aceasta poza de complicele nostru Vivi. Incepand de astazi insa suntem usor de gasit cu retetele noastre criminale cu tot.

O sa va spun si o poveste ca sa intelegeti de unde si pana unde retete criminale. Acum mult mult timp, cand Vivi avea inca 70 de kilograme si Ancuta nu implinise 30 de ani, cei doi s-au intalnit. Vivi incepu sa vina din ce in ce mai des in casa Ancutei, care pe vremea aia era inca piatra in casa Milenutei. Milenuta si Ancuta, mari bucatarese inca de pe atunci, se intreceau in a gati mancaruri care mai de care sa-l ospateze pe Vivi. Si bucatele erau asa minunate ca Harap Alb-Vivi manca precum Flamanzila. Dupa ce manca el fasole boiereasca facuta de Milenuta si placinta cu mere pregatita de Ancuta, fara macar sa aiba rabdare sa se raceasca placinta incepea sa se planga de dureri ingrozitoare de burta. Ceea ce am putea zice ca e firesc si total previzibil. Vai mie Ancuto, zicea Vivi, iar m-ati otravit cu mancarurile voastre.

Si uite asa se face ca mult timp si multe kilograme dupa aceasta Milenuta si Ancuta si-au zis sa impartaseasca cu voi secretele retetelor lor criminale. Asa ca daca vreti sa va “otraviti” familia si prietenii stiti unde gasiti cele mai puternice vrajitorii cu efect garantat. Ingredientul secret e unul singur : dragostea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.