PERISOARE CU MARAR

De ce oare, asa o mancare simpla are mare succes la barbatii normali ? E un mister !!! Si nici nu e asa toxica precum o reteta criminala …

Ingrediente: 500g carne tocata de vitel,1 ou,1 ceapa tocata marunt, 1 linguri orez, 2 linguri bulion, 2 linguri faina, 1 lingura de ulei, sare, piper, 1 legatura de patrunjel, 2 legaturi mari de marar

Se amesteca oul cu ceapa, orezul si carnea tocata. Se adauga 2 linguri de apa, sare, piper, patrunjel tocat si se framanta bine.
Se formeaza perisoare, cam cat o nuca si se rau usor prin faina. Se scutura faina in exces.

Intro oala se pun la fiert 2 litri de apa cu putina sare si putin ulei. Cand apa clocoteste se pun perisoarele. Acestea se fierb cam 10 minute.

In craticioara se vor pune perisoarele cu doua polonice din apa in care au fiert, bulionul, sarea si piperul. Se adauga mararul tocat marunt si se lasa sa fierba inca 20 minute si apoi.

Se servesc 4 perisoare la portie, cu 2 linguri de sos si mult iaurt.

Comments are closed.