PARFAIT DE CAPSUNI


E sfarsitul lui mai. Au aparut in piata micile minuni: capsunile. Pana cand le voi „face felul” si le voi transforma in gem si dulceata, am pus la cale criogenia.Ha ha…
Ingrediente:
• Mascarpone, 250g
• Iaurt grecesc, 100g
• Zahar, 100g
• Capsuni, 300g
Mod de preparare:
Se paseaza cu blenderul 250g de capsuni.
Se amesteca mascarpone cu iaurtul si zaharul. Se adauga capsunile pasate.
Se toaca 5-6 capsuni si se amesteca in crema.
Se toarna compozitia in forme mici si se pune in congelator.
Pentru inceput se amesteca cu furculita de 3-4 ori la interval de cate 30 minute.
Inainte de servire se lasa sa se inmoaie 30 de minute.
Se rastoarna inghetata pe farfuria de desert dupa ce s-a scufundat baza vasului in apa fierbine cateva secunde.
Se serveste cu fructe taiate in feliute si frunze de menta.
Atentie! Este o bomba cu calorii!

Comments are closed.