Clatite aperitiv

Se alege calea cea mai simpla: se cumpara de la un fast food 2 clatite uriase, gata preparate, neumplute. Sau se alege calea traditionala: se prepara 4 clatite normale, subtiri.
Eu am ales prima varianta. Ma mir si eu!

Pentru 8 persoane: 2 clatite uriase, cu diametrul de 30 cm

Umplutura 1:
• 250g branza de vaci
• 2 linguri smantana
• 1 legatura marar
• 100g somon afumat
• 1 lingura zeama de lamaie
Umplutura 2:
• 2 avocado bine coapte
• 80g branza cu mucegai
• 2 linguri de smantana
• 1 lingura zeama de lamaie
• ceapa rosie tocata marunt
Pentru prima varianta de umplutura se face o crema din branza de vaci, smantana, lamaie si marar. Crema se intinde peste foaia de clatita si deasupra se repartizeaza feliile de somon afumat. Se ruleaza strans.
A doua umplutura se face amestecand cu mixerul: avocado, branza, smantana, lamaia si ceapa. Se intinde compozitia si se ruleaza in clatita.
Se tin cele doua rulouri la frigider, cel putin 2 ore si apoi se servesc taiate in felii de 2 cm grosime.
Efect garantat-ucigator!