Carpaccio de vitel

Ca orice criminala si ca orice romanca (pe deasupra) sunt si putin vampira. Racunosc, imi place carnea cruda. Fragedele victimele au fost avertizate.

Pentru 4 portii:
• 200g file de vitel taiat in feliute subtiri, transparente
• 100g salata combinata (aisberg, rucola, laptuca, valeriana)
• 20 g parmezan ras
• 2 linguri ulei de masline
• 2 linguri zeama de lamaie
• 1 lingura otet balsamic
• 1 lingura fulgi de migdale
• Sare, piper
Preparare:
Feliutele crude de carne se gasesc gata pregatite la Cora sau la Mega Image. Se aseaza pe o farfurie intinsa si se stropesc cu zeama de lamaie. Se lasa asa, intorcandu-le pe ambele parti cam 30 minute.
Pe un platou se aseaza salata mixta, tot gata pregatita de la Cora.
Deasupra, se aseaza (in cerc) feliile de carnita.
Se stropeste totul cu ulei si otet basmatic. Se pune sare si piper.
Se presara parmezan si migdale (fulgi).
Cine are curaj sa incerce!