Eu sa mananc brocoli? Nici gand! Niciodata! Si totusi iata ce mi s-a intamplat! Chiar mi-a placut.
Ingrediente, pentru 6 portii:
• 4 brocoli
• 1 telina
• 1 morcov
• 1 ceapa
• 4 catei de usturoi
• 2 linguri de ulei
• 1 lingurita de vegeta
• Sare, piper
• 1 lingura ulei de masline
Am calit putin ceapa si usturoiul in ulei. Am turnat deasupra 2 litri de apa fierbinte si am adaugat: buchetelele de brocoli, telina taiata in bucati mari, morcovul, vegeta si sarea.
Cand au fiert toate, le-am pasat cu blenderul.
Se serveste supa decorata cu bucatele mici de brocoli oparite si un fir de ulei de masline.
Se pot pune in farfurie chimen sau crutoane.
Incercati! Merita!
Previous Post: RULOURI DE CURCAN CU VERDEATA
Next Post: VACUTA CU SEMINTE SI CIMBRU