Salata de naut

O salata bunuta pentru iubitorii nautului dar si pentru vegetarieni.

Ingrediente:
600g boabe de naut fierte si scurse de apa
2 catei de usturoi
zeama de la o lamaie
2 linguri ulei de masline
2 linguri otet de mere
1 lingurita ghimbir ras
1 lingurita chimen
1 ardei iute tocat
2 ardei rosii
1 legatura de ceapa verde
1 legatura patrunjel

Se curata ceapa si se taie rondele. Se curata ardeii si se toaca cubulete mici. Se amesteca intr-un castron boabele de naut, ardeiul, ceapa verde si patrunjelul. Se amesteca, se acopera vasul cu folie si se lasa in frigider cam 8 ore.

Se face un dressing amestecand foarte bine uleiul de masline cu ustoroi pisat, otet de mere, zeama de lamaie, chimen, ardei iute si ghimbir. Se toarna peste amestecul de legume scos de la rece si se amesteca.

Crantz crantz!