Una simpla, dar clasica, pentru incepatori. E gata in mai mult de 5 minute, ingrasa ca are maioneza, si mararul ramane intre dinti. Dar e delicioasa.
1 conopida
1 legatura marar
maioneza
sare, piper
Se curata conopida, se rupe buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Incercati cu furculita, cand intra usor in conopida e gata. Se scurge si se clateste cu apa rece, se scurge iarasi.
Se toaca mararul si se amesteca impreuna cu maioneza si conopida.
Sare, piper si esti gata sa te dai mare la prieteni.
Permalink
Eu pun in maioneza iaurt si mustar.
Dar, fiecare cu reteta ei de criminala.
Permalink
Sunt de aceiasi parere cu criminala Milena, mustar trebuie neaparat pus. Mai invata mai Vivinio mai si dupa aia vei fi promovat la retete mai grele.
Permalink
Eu nu cred nimic pana nu gust 😀