Mama mia, una meraviglia!

Linguine cu fructe de mare

500g fructe de mare
linguine (tagliatele, spaghete) x 2 pers
1 lamaie
5 capatani usturoi
1 lingura de ulei de masline

Scufundati-va in Mediterana dupa caracatite, creveti, calamari, scoici, crabi, orice peste ratacit in plasa. In wok cu ele, peste o lingura de masline, la foc rapid. Stingeti cu zeama de la lamaie, dar pastrati un pic pentru final. Tot la final, aruncati peste amestec usturoiul taiat marunt.

Pastele se fierb in apa cu sare, cca 5-7 mins. Scurgeti apa, mai tineti un pic oala pe foc si aruncati si un pic de unt peste (de la Ancuta:).

In farfurie cu ele, pastele intai, fructele de mare deasupra.

Asa de usor si atat de bun!

PS. Pastele din foto sunt negre ca sunt Nerro di Sepia, din periplul italian. Inca o poza haha


Apa dupa fiert a fost un pic verde, nu neagra:)

Ma duc sa imi mai pun o portie!

Comments are closed.