O mancarica eleganta pentru o seara de vineri.
• 500g ficatei de pui, 50g unt; 1LG ulei
• 300g cartofi albi’ 300g cartofi dulci; 100g unt; 1lg zahar; 2 oua; 100g faina; 2LG lapte praf
• ½ ardei galben’ ½ ardei portocaliu; ½ ardei verde; 20g unt; 1 LG ulei; 1LG otet balsamic; 1lg zahar
• Sare de mare; piper
1. Ficateii se prajesc la foc mare cu unt si ulei
2. Se fac doua piureuri din cartofi albi si dulci, la care se adauga unt, oua, faina, sare. Se pune cate o lingura mare de piure in formele de silicon unse cu unt si pudrate cu faina. Se coc 30 minute.
3. Ardeii se taie feliute subtiri si se calesc in unt si ulei. Se adauga otet balsamic si putin zahar.
Secret gogoselele de piure sunt acoperite cu cas aafumat, ras marunt.
Previous Post: CIOCANELE INVELITE
Next Post: EVANTAI DE BRANZETURI