Cuscus cu sfecla, caise si branza de capra
Mie imi place tare mult cus-cus-ul de aceea ma bucur intotdeauna cand gasesc noi retete. Salata asta e foarte pe gustul meu pentru ca e si dulce si sarata. Nu o recomand deci persoanelor care nu agreaza mancarea dulce. Cu asa un titlu mai e nevoie de reteta? 🙂
Ingrediente:
o portocala
150 g cuscus
25 g nuci
100 g branza capra
10 caise uscate
1 sfecla coapta
sucul de la jumatate de lamaie
Se pune coaja si zeama de la portocala in 100 ml de apa, se fierbe si se adauga la cuscus. Se adauga o lingura de unt si 2 linguri de ulei de masline si se amesteca.
Se taie grosier nucile, caisele, branza de capra si sfecla si se amesteca in cuscus. Se adauga sare, piper, 2 linguri de ulei de masline, sucul de lamaie si se amesteca.
Simplu si eficient.