TARTE CU FRUCTE DE PADURE

Minitartele fotogenice pe care vi le prezint au rezistat putin pe platou. Acum sunt o amintire, victime inocente ale pofticiosilor.
Pentru 30 minitarte:
• Un pachet de aluat fraged
• 250 g mascarpone
• 80 g zahar pudra
• 200 g zmeura (chiar si congelata)
• Mure, afine, lime pentru décor

Mod de preparare:
Zmeura se trece printr-o sita pentru a inlatura semintele.
Am frecat mascarpone cu zahar pudra si am adaugat piureul de zmeura.
Am taiat aluatul cu paharul in cerculete putin mai mari decat forma de tarta.
In formele mele de tarte din silicon am asezat aluatul si l-am copt 10 minute.
Dupa ce s-au rumenit putin, am scos tartele din cuptor, le-am racit si le-am umplut pe fiecare cu cate doua lingurite de crema.
Le-am ornate cu mure, afine si feliute de lime. Apoi le-am fotografiat langa o lalea superba. Ce daca se apropia Craciunul???

Secret: sunt mai fragede si mai bune a doua zi, dupa ce au asteptat la frigider.