Quiche lorraine criminal


Intrucat e a 2-a reteta de quiche pe care o public nu o sa intru in foarte multe amanunte. Fata de reteta de baza de quiche lorraine care contine doar oua, smantana si bacon eu am adaugat praz si cascaval pentru a spori efectul criminal. In plus din motive de timp de data aceasta am folosit un aluat de foietaj gata cumparat. Ce mai tura vura, e usor de facut iar efectul criminal e garantat.

Ingrediente:
1 foaie de aluat de foietaj
200 g smanatana
200 g cascaval
4 oua
200 g bacon
1 praz
nucsoara, sare si piper

Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de tarta si se aseaza aluatul in ea. Se bat ouale la care se adauga smantana, sare, piper si nucsoara dupa gust. Se taie baconul felioare subtiri, se rade cascavalul, se curata si se taie rondele prazul.

Se toarna compozitia de oua in tava dupa care se presara uniform baconul, prazul si pe deasupra cascavalul. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 200-250 de grade (foc tare) cam jumatate de ora. Este gata atunci cand se rumeneste.

Nu-i asa ca e simplu? Bon courage!

3 Comments


  1. ABSOLUT DELICIOS! Am avut norocul sa il gust. Bravo!
    P.S. Mai vrem :D, dar pana una alta trebuie sa il gatesc si eu.


  2. Am incercat-o si eu, FOARTE BUNA! si de ce nu usor de facut 😀

Comments are closed.