Budinca din panetone

 

 

 

 

 

 

Orice desert cu lapte, oua si miere are succes garantat. Mai ales cand prepararea este ultrasimpla.

 

Pentru 4 portii:

  • 4 felii de panetone sau cozonac
  • 250 ml lapte
  • 50 ml smantana 32% grasime
  • 2 oua
  • 2 linguri de miere
  • Coaja rasa de portocala
  • 4 lingurite de zahar tos
  • 2 lingurite de unt

 

Am inghesuit cate o felie de panetone cu fructe confiate, rupta in bucati, in cate o forma de ceramica.

Separat, am batut doua oua cu miere si lapte. Am adaugat smantana si coaja de portocala.

Am turnat aceasta crema in formele individuale si am pus deasupra putin unt. Am presarat apoi cu cate o lingurita de zahar tos si am copt budincile timp de 20 minute.

Se serveste fierbinte langa o cana cu ceva cald: lapte, cafea, ceai sau cacao.

 

Nu ma pot abtine de la fapte criminale !