Tocanita de pui cu masline


O reteta clasica reinterpretata, foarte gustoasa si usor de facut.

Ingrediente:
1 ceapa medie sau 2-3 fire de ceapa verde
2-3 catei de usturoi
8-10 pulpe superioare de pui dezosate
1 fir de rozmarin
2 linguri pasta de rosii uscate sau 5-6 rosii uscate tocate marunt
2 conserve de 400g de rosii cubulete
10-12 masline negre si verzi
2 linguri capere
1 legatura de patrunjel
ulei de masline pentru prajit

Curatati si tocati ceapa si usturoiul. Taiati pulpele in bucati mari. Caliti ceapa si usturoiul si apoi adaugati puiul. Caliti pana ce puiul devine auriu. Adaugati conservele de rosii si rosiile uscate. Lasati pe foc pana ce se face puiul, il incercati cu o furculita. Adaugati maslinele, caperele, rozmarinul, sare si piper si mai lasati pe foc 5 minute.

Absolut delicios! Pofta buna!

Comenteaza