Supa de linte – supa miresei

O reteta turceasca de supa de linte rosie, foarte buna ca orice mancare turceasca. Dupa cum va spuneam in alta reteta bulgur puteti gasi in macelariile turcesti. Sau de ce nu la Istanbul!

Ingrediente:
100 g linte rosie
1 ceapa
1 litru suc de rosii
2 lingurite de bulion
jumatate de litru de apa
100 g bulgur
50 g unt
jumatate de lingurita de menta uscata (eu am pus proaspata)
un ardei rosu iute

Tocati ceapa marunt si o caliti in unt in cratita in care faceti supa. Adaugati apa, sucul de rosii, lintea spalata, bulgurul, sare si piper dupa gust. Fierbeti pana cand bulgurul si lintea se inmoaie. Presarati cu menta si ardei iute.

Simplu si bun!

2 Comments


  1. Frumos!
    Catre: cadana din Braga!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.