O reteta simpla si rapida pentru o masa sanatoasa si satioasa. Eu mi-am luat la pachet astazi salata asta, am pregatit-o aseara in 10 minute.
Ingrediente pentrru 2 portii generoase:
1-2 cepe verzi
50g merisoare uscate sau 100g merisoare praspete
1 conserva de linte de 400g
1 legatura de sparangel
200g rosii cherry
1-2 catei de usturoi
2 linguri aceto balsamico
2 linguri ulei de masline
100g telemea de capra
Curatati ceapa si ustoroiul si tocati-le marunt. Intr-o ceasca amestecati uleiul, otetul, ceapa si usturoiul.
Puneti lintea intr-o sita si clatiti-o bine. Spalati rosiile chery si taiati-le in 2 daca sunt mai marisoare. Taiati branza cubulete.
Curatati sparanghelul, trebuie rupta partea lemnoasa si gatiti-l la aburi 10 minute. Daca nu aveti ceva special pentru gatitul la aburi puteti folosi o sita din inox. Lasati sparaghelul sa se raceasca.
Amestecati lintea cu dressingul si presarati deasupra rosiile, merisoarele si branza. Asezati tijele de sparanghel deasupra.
Pofta buna!