ICRE ROSII PE OUA DE PREPELITA

As vrea sa va conving ca acest elegant “AMUSE-BOUCHE” nu este nici scump, nici dificil de realizat. Totusi, victimele vor fi impresionate la maxim.
Pentru 8 persoane (rezonabile):
• 30 g icre de Manciuria
• 8 oua de prepelita
• 2 linguri de maioneza
• 2 linguri de iarurt
• 2 fire de ceapa verde
• O lingura zeama de lamiae
• Colorant alimentar verde
• Sare

Mod de preparare:
Se fierb ouale de prepelita cam un minut si se racesc imediat in apa rece. Apoi se curata si se taie in doua bucati.
Se amesteca maioneza cu iaurtul. Se adauga sare, zeama de lamaie si ceapa tocata marunt. Se coloreaza in vernil cu o picatura de colorant alimentar.
Se aseaza maioneza intr-o tavita si deasupra jumatatile de oua. Pe fiecare ousor se pun, cu lingurita cateva boabe de icre rosii.
Se servesc cu paine prajita.
Efect garantat!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.