Fipturica de pui, la minut


Chiar si la o cina banala, acasa, in doi, putem provoca o mica intamplare criminala (culinara).
Ingrediente pentru 2 persoane: 2 pulpe de pui intregi, 3 cartofi, o lingura de unt, 6 catei de usturoi, 6 fire de ceapa verde, zeama de la o jumatate de lamaie, sare, cimbru
Mod de preparare: Incingeti bine tigaia de teflon si apoi puneti pulpele de pui, cu pielea in jos. Acoperiti-o cu un capac si dati focul la minim. Intoarceti pulpele de 2-3 ori pana sunt bine rumenite si au lasat grasime in tigaie.
Curatati cartofii si taiati-i in bastonase. Adaugati in tigaie: cartofii, untul, zeama de lamaie, usturoiul taiat feliute, ceapa verde taiata bucati, sarea si cimbrul.
Continuati sa inabusiti totul la foc mic, pana se inmoaie si se rumenesc cartofii.
Serviti cu ceapa sau salata verde.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.