FRIPTURA CONGELATA (A LA BOGDAN)

O friptura contra naturii, pregatita de „complicele” meu Bogdan. Este numai buna de incercat pe victime-rude sau victime-oaspeti.

 1 kg muschi de vita sau 1kg pulpa de porc sau un pui – TOATE CONGELATE
 4 morcovi, curatati, spalati si lasati intregi
 un pastarnac, o bucata mica de telina si o radacina de patrunjel, curatate, spalate si lasate intregi
 1 ceapa mare, curatata, intreaga
 5-8 cartofi mijlocii, curatati, spalati, lasati intregi
 4 linguri ulei de floarea soarelui
 3 lingurite vegeta dizolvata in 300ml apa

Intro cratita mare, de cca 4 litri se incinge uleiul si se pune carnea , asa cum este: congelata. Se lasa sa se albeasca, la foc, pe toate partile. Se pun toate legumele, se adauga de supa de legume (treptat) si se lasa sa fiarba, cu capacul pus.

Durata fierberii depinde de felul carnii folosite. Dupa ce au fiert toate, carne si legume, se scoate capacul si se rumenesc pe toate partile.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.